11.6 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоБългарияСтанимир Маринов: Нямаме оправдания

Станимир Маринов: Нямаме оправдания

Никой от нашия отбор не изглеждаше добре, смята гардът на Балкан

Никой от нашия отбор не изглеждаше добре. Може би изразходвахме повече енергия в предишния мач и сега изглеждахме безпомощни. Нямахме сила и енергия нито в защита, нито в нападение. 53 точки говори за лошо нападение, няма какво да коментираме. Не можем да се оправдаваме, че не сме вкарали една или две стрелби. Левски бе по-подготвен от нас да се противопостави на нашите нападения, така че нямаме оправдания“, каза пред Max Sport гардът на Балкан Станимир Маринов след загубата от Левски Лукойл с 53:84.

Вярвам, че има разлика без или със Сияни Чеймбърс в игра, но това не е оправдание. Всеки един от нас трябва да бъде готов за игра и да допринесе за отбора. Вече съм участвал в серии, които резултатът е бил обръщан от 0-2 победи. Тепърва ще си направим анализите и вярвам, че в третия ще се завърнем по-силни“, допълни баскетболистът на „зелените“, който се отчете с 8 точки във втория мач от полуфиналите.

Левски Лукойл на крачка от финал в НБЛ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани