7.9 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоБългарияСпорт у нас ще има в близко бъдеще

Спорт у нас ще има в близко бъдеще

Мачовете от НБЛ и женското първенство няма да бъдат спирани

Здравният министър Костадин Ангелов заяви, че спортните мероптиятия у нас ще продължат да се провеждат по план, но отново без публика. Както е известно преди дни той предложи по-строги мерки за ограничаване на пандемията от коронавирус, като имаше вариант спортът у нас да бъде преустановен.

След заседание на Министерски съвет обаче е взето решение, да бъдат преустановени спортните и тренировъчните мероприятия за лица до 18-годишна възраст. Мерките влизат в сила от 27 ноември и ще продължат до 21 декември.

Преустановяват се всички колективни и индивидуални спортни мероприятия с тренировъчен и състезателен характер до 18-годишна възраст, с изключение на международните състезания, които са започнали към дата на влизане в сила на тази заповед. Всички спортни мероприятия с тренировъчен и състезателен характер за лица над 18-годишна възраст и международните състезания се провеждат без публика. Преустановяват се посещенията във фитнес центровете„, каза Костадин Ангелов.

Това означава, че мачовете в НБЛ и в женския шампионат ще продължат да се играят.

ПрезGoogle
ИзточникDsport.bg
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани