21.3 C
София
вторник, април 16, 2024
НачалоБългарияСпортист Своге изравни на Миньор 2015 в ББЛ Група

Спортист Своге изравни на Миньор 2015 в ББЛ Група

Трети мач ще определи шампиона в регион Запад

Трети мач ще определи шампиона в регион Запад на ББЛ А група през този сезон. Това стана факт, след като Спортист Своге изравни финалната серия на Миньор 2015 на 1-1 победи, печелейки втория мач в столичната зала „Триадица“ с 85:76.

Цялото първо полувреме бе много оспорвано и белязано с поредица от смени на водачеството. Разликата обаче така и не надвиши 5 точки в полза на който и да е от двата отбора, като на почивката баскетболистите на Емил Горанов водеха с 44:41. След паузата Спортист поддържаше крехък аванс, а преди решителната четвърт излезе напред с 66:58. В средата на последната част разликата стана и двуцифрена, като до края Миньор на два пъти сваляше на 7 точки, но без да успее да стигне до обрат.

Борис Матраков бе над всички за победителите с 25 точки и 10 борби. Симеон Ценов също оформи дабъл-дабъл – 21 и 12 борби. Иван Ценов се отчете с 15 точки и 7 борби.

За състава на Георги Младенов Константин Паисиев записа 23 точки със 7 борби, Георги Бързаков отбеляза 12 точки, Николай Иванов вкара 11. a с 10 остана Боян Тенев.

ПрезGoogle
ИзточникББЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани