Спартак призова Георги Глушков да освободи Елеонора Рангелова

От плевенския клуб с позиция след заседанието на Арбитражната комисия

1095

Спартак Плевен излезе с позиция след днешното заседание на Арбитражната комисия към Българската федерация по баскетбол. На него стана ясно, че полуфиналната плейофна серия в НБЛ между Левски и Балкан ще продължи, след като наказанието, наложено на „сините“, бе отменено.

Ето и какво гласи позицията на Спартак Плевен, публикувана в социалната мрежа Фейсбук без редакторска намеса: 

Елеонора РАНГЕЛОВА е юрист и делегат към FIBA Европа.

Преди малко стана ясно, че Елеонора РАНГЕЛОВА не познава правилата на собствената си държава. И благодарение на нейните усилия, по време на плейофните серии на НБЛ, сме свидетели не на баскетбол, а на некадърност на БФБ.
Елеонора РАНГЕЛОВА е кадър на Георги ГЛУШКОВ и призоваваме президента на нашата Федерация още утре да освободи г-жа РАНГЕЛОВА от постовете заемани в БФБ и да предложи освобождаването й от всички постове заемани във FIBA Европа.
Ако, разбира се, г-жа РАНГЕЛОВА има срам и достойнство е редно сама да освободи постовете заети от нея.

P. S. СПАРТАК Плевен винаги е бил с глас в полза на баскетбола и бяхме единственият клуб, който настояваше да се изиска становище от FIBA.

И независимо от манипулациите на Константин ПАПАЗОВ , Спартак винаги ще бъде за Баскетбола, защото нашите привърженици пълнят залата повече от веднъж годишно.“

Предишна статияНационалите до 20 г. се събират във Вършец на 6 юни
Следваща статияАлександър Везенков близо до трипъл-дабъл на старта на плейофите в Гърция
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."