8.8 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоЕвропаСолидно българско присъствие на Анадолу Ефес - Олимпиакос утре

Солидно българско присъствие на Анадолу Ефес – Олимпиакос утре

Четирима родни треньори ще наблюдават изявите на Александър Везенков и колегите му срещу шампиона в Евролигата

Четирима български треньори ще гледат на живо Александър Везенков срещу Анадолу Ефес по програмата на ФИБА YDF. Веселин Веселинов от Хебър, Николай Николов от Дунав Русе, Християна Златкова от Светкавица и Силвия Пеева от Славия ще участват в традиционната треньорска визита, организирана от Турската баскетболна федерация в Истанбул, която е част от инициативите на проекта за Развитие на млади таланти. България участва за поредна година в инициативата на ФИБА заедно с Турция и федерациите на Косово, Румъния и Северна Македония.

Обещаващите български треньори ще имат възможността на 1 декември да гледат в залата гостуването на Олимпиакос и най-добрия баскетболист в Европа в този момент Александър Везенков на шампиона от миналия сезон Анадолу Ефес. Специалистите ни ще се срещнат със свои колеги от школата на Анадолу, ще гледат тренировки на подрастващите на турския гранд.

Треньорите ще имат възможността да се запознаят и с работата на колегите си от школата на „фенерите“, а също ще посетят и тренировка на женския Фенербахче.

В програмата са включени и мачове от младежката лига на Турция – Фенербахче – Гелисъм Колежи и от местната лига при мъжете между Галатасарай, воден от доскорошния български национал Дий Бост, и Бахчешехир.

ПрезGoogle
ИзточникБФБ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани