13.8 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоЕвропаСкоти Уилбекин вдъхнови обрат на Макаби на старта в Евролигата (видео)

Скоти Уилбекин вдъхнови обрат на Макаби на старта в Евролигата (видео)

Гардът навъртя 28 точки на сметката на израелския гранд

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Макаби Тел Авив сътвори пълен обрат, за да започне новия сезон в Евролигата с победа. Селекцията на Янис Сфайропулос надви Байерн Мюнхен с 69:68 у дома в мач от 1 кръг в най-силната клубна надпревара на Стария континент.

НАЙ-ДОБРИ: Скоти Уилбекин даде разликата за Макаби Тел Авив, като навъртя срещу името си 28 точки. Гардът допълни сметката си с 3 асистенции и 3 откраднати топки, като бе 4/7 от средно разстояние, 4/6 от тройката и 8/8 от линията за изпълнение на наказателни удари.

ДеШоун Томас бе най-добър за Байерн Мюнхен с 15 точки и 7 борби. Кори Уолдън добави 14. Отело Хънтър остана с 11 точки и 6 борби.

КЛЮЧОВИЯТ МОМЕНТ: 6.48 мин. преди края гостите имаха аванс от 9 точки, но дори и това не пречупи Макаби Тел Авив. Израелският гранд се вдигна на щурм и стигна до пълен обрат чрез Дерик Уилямс и Скоти Уилбеки, който наниза 14 точки в последните пет минути на срещата.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 7 октомври Макаби Тел Авив ще играе срещу Цървена Звезда, а Байерн Мюнхен ще спори с Барселона. 

СТАТИСТИКА ОТ МАКАБИ ТЕЛ АВИВ – БАЙЕРН МЮНХЕН

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани