10.9 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоБългарияСимеон Илиев: Поемам голяма част от вината

Симеон Илиев: Поемам голяма част от вината

Допуснахме много елементарни грешки, каза още крилото на Спартак

Определено има напредък в играта ни от първия мач с Берое. Срещу Балкан, срещу Черно море Тича и днес показахме друго лице, както от гледна точка на раздаване и комуникация. Разликата дойде оттам, че допуснахме много елементарни грешки. Най-голямата разлика е скоростта, която Рилски има в играта си. Усеща се, дори да не им върви нещо в определен момент, продължават да играят в добро темпо. Както разликата бе 8-10 точки за около две минути стана 24. Аз също нося огромна вина за това, защото изпуснах много стрелби сам на тройката, с изключително слаб процент и глупави грешки в защита. Така, че поемам голяма част от вината“, сподели пред Max Sport баскетболистът на Спартак Симеон Илиев след загубата на тима си от вицешампионите със 70:93.

Те са много окомплектован отбор. Трей Портър е труден за опазване. Опитахме да играем със смени, но в комбинация с бързите гардове и тези стрелци от тройката са много труден тим за отбраняване. Надяваме се срещу Черноморец да сме в пълен състав, да продължаваме да работим и да се борим„, добави крилото на плевенчани, който вкара 23 точки в Самоков.

Рилски спортист с по-точен мерник от Спартак

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани