Симеон Илиев: Когато нещата спрат да се получават в нападение и спираме да играем в защита

Не изглеждахме като отбор, смята крилото на Берое

589

През първата част показахме някакво лице, поне показахме, че сме заедно. Много често се случва, когато нещата спрат да се получават в нападение и спираме да играем в защита. Играта в дефанзивен план не ни вървеше през първото полувреме, но нямаме отборен дух. Не изглеждахме като отбор, липсва отборната борба. По-скоро изгледаме като събрани, отколкото като отбор„, каза пред Маx Sport баскетболистът на Берое Симеон Илиев след загубата на тима си от Рилски с 67:109.

Винаги съм оптимист, колкото и зле да вървят нещата, това е спорт, никога не можеш да се предадеш. На четвъртфиналите ще срещнем Балкан, победихме този отбор два пъти, но и в двата пъти те имаха проблеми. Сега са в пълен състав. Надявам се да се върнат Брейди Роуз и Павел Маринов. Надявам се да покажем, че поне играем като отбор“, добави крилотот на старозагорци, който се разписа с 10 точки в Самоков.

Предишна статияАлекс Симеонов: Бързата ни игра потръгна през второто полувреме
Следваща статияДаниел Клечков: Можеше една идея да бъдем по-агресивни
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."