7.1 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоБългарияСимеон Илиев: Както казваше баща ми, пет на пет е играта, една...

Симеон Илиев: Както казваше баща ми, пет на пет е играта, една е топката и никога не се знае

Във всеки мач играем за победа, независимо какви са шансовете, сподели крилото на Берое

Показахме съвсем различно лице във всяка фаза на играта. Трябва да си направим анализ, защото накрая пропуснахме доста глупави грешки, но поздравявам Балкан за битката. Искам специално да благодаря на моя отбор, защото имахме разговор и показахме това, което искахме и се мъчим да покажем цял сезон. Когато играем така, таванът ни е друг“, сподели пред Max Sport един от героите за Берое срещу Балкан Симеон Илиев.

Не спряхме да тичаме, да се борим и се стараехме максимално да слушаме и да бъдем фокусирани на прекъсванията, както и да слушаме това, което Любомир Минчев желае от нас. Нямаме друг вариант. Доста е тежко вече в края на сезона с толкова сгъстена програма. Трудно е, но затова сме професионалисти. Във всеки мач играем за победа, независимо какви са шансовете. Определено Балкан е по-класният отбор, ние имаме много контузени състезатели. Както казваше баща ми, лека му пръст – пет на пет е играта, една е топката и никога не се знае“, добави крилото, който остави на сметката на „зелено-белите“ 17 точки.

Въпреки проблемите, Берое се пребори за трети мач в плейофите на НБЛ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани