17.8 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоБългарияСимеон Илиев: В защита бяхме под всякаква критика

Симеон Илиев: В защита бяхме под всякаква критика

Трябва да покажем по-добра игра, независимо в какъв състав сме, казва още крилото на Спартак

Тежка загуба. Като цяло нищо не се получи от това, което играхме днес. Нападението много тежко и бавно вървеше. В защита бяхме просто под всякаква критика. Надбориха ни. В нападение имат над 15 борби, а това ни спря контраатаките и ситуациите на пик енд рол в защита не се получаваха„, каза Симеон Илиев след загубата на своя Спартак от Берое със 76:89 на старта в НБЛ.

За мен защитата е по-важна в момента от нападението. Ние два пъти играхме срещу Берое. Те са силен отбор. Имат добри и опитни играчи, ще бъдат сериозен фактор в първенството„, добави крилото на плевенския тим.

Най-важното е да се съберем в пълен състав и да тренираме заедно, да сме здрави. Това ще ни даде повече време да тренираме. Това, че не сме в пълен състав оказва влияние на подготовката ни. Нямаме ростер от 15 човека, 11-12 сме. И когато липсват трима или четирима, дълго време не тренирахме и пет на пет. Но това са оправдания. Трябва да покажем по-добра игра, независимо в какъв състав сме„, смята Симеон Илиев. 

Хубавите неща бавно стават. Никой не е очаквал още в първия мач, от първия месец да покажем това, което ще представляваме в бъдеще. Процесът е бавен и трябва да сме търпеливи. Перфектно се чувствам в Спартак, познавам абсолютно всеки от отбора. Атмосферата е супер, момчетата са страхотни“, завърши 203-сантиметровият баскетболист.

Берое даде старт на сезона в НБЛ с победа

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани