19.8 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоБългари в чужбинаСилни изяви на Мартин Ангелов с екипа на Стоктън Осприс

Силни изяви на Мартин Ангелов с екипа на Стоктън Осприс

Младежкият ни национал се отчете с 23 точки срещу Роуън

Мартин Ангелов изигра най-силния си мач от началото на сезона, но той не бе достатъчен за нов успех на неговия Стоктън Осприс в САЩ. След три поредни победи като гости в първата среща пред собствена публика тимът отстъпи в дербито на конференцията на Роуън с резултат 99:108.

Мартин Ангелов отбеляза 23 точки, а освен това, добави 3 борби и 3 асистенции за 24 минути. Стрелбата му бе 6 от 10 от тройката и общо 8/14 от игра.

След 4 изиграни мача младежкият ни национал е вторият най-добър реализатор в тима със средно по 14.3 точки. Освен това, той има също по 2.8 борби и 2.3 асистенции за 22 минути на среща.

Пред близо 1000 зрители Роуън контролираше мача от началото до края и въпреки че на няколко пъти Стоктън намали до 6 точки, това бе най-близкото, до което домакините успяха да се доближат в резултата. Двата тима играха и във финала от конференцията в Ню Джърси миналия сезон, когато Стоктън спечели. Но сега късметът бе на страната на Роуън в един доста резултатен мач.

Активът на Стоктън до момента е 3 победи и 1 загуба. Следващата среща на Мартин Ангелов и тима му е срещу Уайднър в събота (26 ноември).

СТАТИСТИКА ОТ СТОКТЪН – РОУЪН

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани