10.2 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоБългари в чужбинаСилна Борислава Христова при нов успех на Сепси в Румъния

Силна Борислава Христова при нов успех на Сепси в Румъния

Българката вкара 18 точки срещу Александрия

Борислава Христова и Сепси продължават с победите в Румъния. Бившата баскетболистка на полския Горжов и отборът й не срещнаха трудности срещу Александрия на Александра Петрова и Анна-Мария Коляндрова след 97:49 като гости в мач от 19 кръг в шампионата на северната ни съседка при дамите.

Борислава Христова завърши с 18 точки за победителките от Сепси, които допълни с 4 борби, 3 асистенции и 1 открадната топка за 21 минути на терена. При стрелбата си националката бе 3/7 от средна дистанция и 4/5 от тройката.

Анна-Мария Коляндрова остави на сметката на Александрия в тази среща 7 точки, 8 борби и 3 асистенции, като бе 2/5 за две точки и 1/6 зад дъгата.

Александра Петрова пък финишира с 3 точки за домакините в добавка към 2 борби и 1 асистенция, след като бе 1/6 от средно разстояние и 1/1 от линията за изпълнение на наказателни удари.

Сепси на Борислава Христова, който е с баланс от 18-0 и е лидер в класирането, ще се изправи срещу Муреш на 8 март. Александрия на Александра Петрова и Анна-Мария Коляндрова, който има 3 успеха и 14 поражения, ще излезе срещу Агрономия на 10 март.

СТАТИСТИКА ОТ АЛЕКСАНДРИЯ – СЕПСИ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани