19.8 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоБългари в чужбинаСилен Костадинов и финал за Реал Мадрид в младежката Евролига (видео)

Силен Костадинов и финал за Реал Мадрид в младежката Евролига (видео)

Българинът с 18 точки срещу Цървена Звезда

Константин Костадинов и Реал Мадрид се класираха на финал в младежката Евролигатa. В „Ла Фонтета“, във Валенсия българинът и юношеската формация на „Белия балет“ постигнаха третата си поредна победа в турнира, след като се справиха с Цървена Звезда с 83:71 в последния си мач от група А.

Националът продължава с добрите си изяви за Реал Мадрид, като и този път бе сред реализаторите му. Константин Костадинов остави срещу името си 18 точки, допълнени от 9 борби.

При стрелбата си бургазлията бе 3/13 от средно разстояние, 3/7 от тройката и 3/3 от линията за изпълнение на наказателни удари. Всичко това той направи за 33 минути на паркета като титуляр. 

Реал Мадрид, който е носител на трофея от 2019 г., зае първото място в своята група, без допусната загуба. Утре (6 юни) от 12.00 ч. Константин Костадинов и компания ще се изправят срещу Барселона във финала на младежката Евролига. 

Ето къде можете да видите пълен запис на двубоя:

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани