12.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоЕвропаСерхио Родригес наказа бившия си отбор в Евролигата (видео)

Серхио Родригес наказа бившия си отбор в Евролигата (видео)

Серхио Люл премина границата от 3000 точки в турнира, но и това не спаси Реал Мадрид

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Разочароващото първо полувреме се превърна в триумф за Армани Милано, който удържа Реал Мадрид след 78:70 у дома. Това донесе на италианците трети успех от началото на сезона в турнира на богатите.

И ОЩЕ: Победата прекъсна серия от 14 поредни загуби за италианците от този съперник. Последната им е от януари 2009 г.

НАЙ-ДОБРИ: Серхио Родригес не прояви сантименти към бившия си отбор Реал Мадрид, като навъртя на сметката на Армани 25 точки, като 18 от тях дошли след голямата почивка. Чачо не спря дотук и допълни статистиката си с 4 борби, 7 асистенции и 1 открадната топка. Това му донесе коефициент 37, с който може да претендира за званието MVP на 4 кръг. Но по-важната новина за гарда е, че той отново ще става баща.

От неговите съотборници Шейвън Шийлдс отбеляза 19 плюс 7 борби. Малкълм Дилейни обаче напусна игра през първото полувреме с травма в глезена.

За Реал Мадрид Трей Томпкинс се разписа с 15 точки. Едно от новите попълнения Алберто Абалде остана с 14.

КЪМ РЕКОРДИТЕ: Срещата се оказа по-специална за Серхио Люл, макар че тимът му се оказа от губещата страна. Испанецът премина границата от общо 3000 точки в кариерата си в надпреварата, като финишира с 8 в Милано.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 22 октомври Армани Милано ще гостува на Зенит, а ден по-късно за Реал Мадрид предстои “Ел Класико” срещу Барселона.

СТАТИСТИКА ОТ АРМАНИ МИЛАНО – РЕАЛ МАДРИД

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани