15.8 C
София
сряда, април 24, 2024
НачалоОще от светаТОКИО 2020Селекционерът на Словения за снимките на играчите си с водка и наргиле:...

Селекционерът на Словения за снимките на играчите си с водка и наргиле: Не мисля, че са нарушени правилата

Александър Секулич е доволен от доброто настроение в отбора си

Селекционерът на Словения Александър Секулич коментира публикуваните в социалните мрежи през последните дни снимки и клипове от лагера на европейския шампион в Токио. На кадрите се вижда как играчите пият водка и пушат наргиле, докато играят карти, а самите те са дело на националката на Испания Кристина Увиня.

Не виждам никакъв проблем, че тези снимки са се появили в интернетИ не мисля, че в тази ситуация са нарушени някакви правила. Като цяло не е необходимо да се обръща толкова внимание на този случай. Не знам каква е причината за тези снимки. Най-важното е, че нямаме проблеми в отбора. Момчетата имат отлично разбирателство помежду си”, заяви Александър Секулич.

Това обаче едва ли се е харесало на организаторите на Олимпиадата, които не приемат събиранията на състезатели. Такива се допускат само, ако се спазват мерките за безопасност, за да се избегне заразяване с коронавирус.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани