14.8 C
София
сряда, април 24, 2024
НачалоНационални отбориСелекционерът на Гърция с добри думи за България (видео)

Селекционерът на Гърция с добри думи за България (видео)

Танасис Скуртопулос отчете добрата стрелба от разстояние на националите

Селекционерът на Гърция Танасис Скуртопулос не спести добрите си думи за българския национален отбор. Специалистът обаче потвърди, че тимът му ще гони задължителни две победи в евроквалификациите тази седмица.

Предстоят ни два мача, а времето за подготовка пред нас е малко. Трябва да помогнем на някои млади играчи да се адаптират в отбора. Все пак сме оптимисти и ще опитаме да постигнем нужните резултати, за да си осигурим място на европейското първенство. Целта ни е да спечелим всичките двубои, а за да го направим, трябва да вземем следващите два. Ще се изправим срещу Латвия и България. И двата отбора са много опасни, като разчитат на стрелбата от далечно разстояние. Ще опитаме да отговорим със защита. Искаме отборът да играе добре и да продължим по план”, коментира пред медиите в южната ни съседка Танасис Скуртопулос.

Гърция ще излезе срещу Латвия на 27 ноември, а два дни по-късно ще се изправи срещу България. Срещите от група H в този игрови прозорец ще се проведат в Сараево.

Гърция обяви групата за Сараево

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани