8.8 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоНБАСедми мач ще решава спора между Бостън и Милуоки (видео)

Седми мач ще решава спора между Бостън и Милуоки (видео)

Джейсън Тейтъм наниза 46 точки за "келтите"

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Бостън се пребори за още един шанс и запази интригата в полуфиналите на Източната конференция в НБА. „Келтите“ се справиха с Милуоки със 108:95 като гости за 3-3 победи в серията от втория етап на плейофите в най-силното първенство в света.

НАЙ-ДОБРИ: Джейсън Тейтъм бе брилянтен за Бостън и навъртя на сметката си 46 точки, включително 7 тройки, плюс 9 борби. Джейлън Браун добави 22 и 5 борби. Маркъс Смарт се отчете с 21 точки, 5 борби и 7 асистенции.

Янис Адетокунбо бе най-добър за Милуоки и наниза 44 точки в добавка към 20 борби и 6 асистенции, като бе 14/15 от линията за изпълнение на наказателни удари. Жрю Холидей се разписа със 17 точки. Пат Конаутън остана с 14 точки.

КЛЮЧЪТ: Бъкс не се отказаха и сведоха пасив от 14 точки до 4 в последните 9 минути на срещата. Джейсън Тейтъм обаче взе нещата в свои ръце и реализира 16 от 26-те точки на Бостън в четвъртия период, с което осигури успеха му.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Решителният седми мач в серията между Милуоки и Бостън ще бъде на 15 май. Победителят ще се изправи срещу Маями на финала в Източната конференция на НБА.

СТАТИСТИКА ОТ МИЛУОКИ – БОСТЪН

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани