9.7 C
София
вторник, април 23, 2024
НачалоБългарияСашо Везенков: Без общи усилия няма как да стане

Сашо Везенков: Без общи усилия няма как да стане

По-сладко е да спечелиш титлата, когато си ръководител, смята генералният мениджър на Балкан

Можеше и по-добре да се развият нещата за Балкан. Това е първа титла след 3-годишна пауза, вижда се каква е атмосферата. Това е най-баскетболният град, искам да благодаря на всички, защото без помощта на хората от Ботевград… Цяла година се борим, искам да благодаря на кмета, цялото общинско ръководство и на всички. Без общи усилия няма как да стане. Искам да благодаря на хората, които си купиха абонаментни карти и които изнудих по някакво време. Да заповядат догодина, ще имаме още по-добър отбор„, бе мнението на генералния мениджър на Балкан Сашо Везенков след спечелената от тима титла в НБЛ.

„Ставал съм шампион с Балкан при други времена, но обстановката е същата горе-долу. Да, по-сладко е да спечелиш титлата, когато си ръководител. Като играч също е много добре, сега отговорността е малко по-голяма“, каза още той.

„Нека първо да се насладим на този успех, защото през цялата година имахме колебания. Искам всички треньори и играчи да са щастливи“, сподели Сашо Везенков.

Балкан сложи „зелен“ цвят на титлата в НБЛ

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани