12.4 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоЕвропаСаша Джорджевич за Везенков: Извежда играта си в нападение на следващото ниво

Саша Джорджевич за Везенков: Извежда играта си в нападение на следващото ниво

54-годишният специалист отбеляза прогреса на българския национал

Треньорът на Фенербахче Саша Джорджевич не пропусна да отличи Александър Везенков като един от най-добре представящите се играчи на Олимпиакос от началото на сезона. 54-годишният специалист смята, че неговият тим трябва да обърне сериозно внимание на българина, както и на Тайлър Дорси и Костас Слукас.

Олимпиакос има топ имена като Костас Слукас и Тайлър Дорси. Александър Везенков пък извежда своята игра в нападение на следващото ниво„, смята Саша Джорджевич.

Срещата от 7 кръг в Евролигата между Олимпиакос на Александър Везенков и Фенербахче е днес от 21.00 ч. в Двореца на мира и дружбата в Пирея. Мачът можете да проследите в ефира на Max Sport 2.

Гръцкият гранд има в актива си 4 победи и 2 загуби, като заема четвърто място в класирането на най-силната клубна надпревара на Стария континент. „Фенерите“ са с баланс от 2-4 и са 11-ти в подреждането.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани