13.8 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоБългарияРосен Барчовски: Трябва да има по-оспорвани мачове в турнира за Купата

Росен Барчовски: Трябва да има по-оспорвани мачове в турнира за Купата

Ямбол ще върви нагоре, смята селекционерът на България

Селекционерът на България Росен Барчовски сподели впечатленията си от завършилата Купа при мъжете, която се проведе в Панагюрище. Наставникът е проследил всички седем двубоя от надпреварата.

Като резултати имаше само един мач, който беше по-оспорван. В този турнир трябва да има повече такива двубои. Това не се случи и не ми хареса. От играта на отборите Рилски спортист е най-убедителен. Няма как да не отбележим достигането на Ямбол до полуфиналите. Други неща за отбелязване няма„, заяви пред Max Sport Росен Барчовски.

В първите мачове от НБЛ в третия етап се видя, че имаше стимул от страна на повечето играчи след класирането на Евробаскет 2022. Тук обаче виждам известен спад, да не казвам при кого, то се вижда. Може това да се дължи на напрежение, а може и да са достигнали някакъв връх и сега да има спад. Не мога да кажа със сигурност„, добави селекционерът на България.

Първенството е оспорвано и това е добре. Не мога да кажа, че нивото е доста високо, но е доста добро. Има колебания в Левски Лукойл и Берое, които са разклатени по ред причини. Ако те успеят да се стабилизират във всяко едно отношение, ще бъде много интересно. Ямбол, Черноморец и Академик Пловдив могат да изненадат някой в отделни срещи, но генерално ми се струва трудно. Черноморец е много симпатичен отбор, но е с къса ротация. Ямбол може и само ще върви нагоре„, завърши Росен Барчовски.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани