10.8 C
София
сряда, април 24, 2024
НачалоБългарияРосен Барчовски: Припомних си много неща в Шумен

Росен Барчовски: Припомних си много неща в Шумен

Радвам, че успяхме да обърнем, заяви треньорът на ЦСКА

„Последно бях преди няколко месеца в Шумен, правихме един семинар – курс за треньори, но наистина от много години не бях идвал в Шумен покрай баскетбола. Сега си припомних много неща, много спомени, но в тази зала съм за първи път“, заяви треньорът на ЦСКА Росен Барчовски след първата победа на отбора си в НБЛ през този сезон и след завръщането му.

„Много напрежение, играта не бе добра. Играта бе за зрителите, които обичат такива равностойни срещи. Иначе като баскетбол нивото бе много ниско. Първо, ние започнахме добре, но допуснахме да направят обрат, да им дадем инициативата. Когато дадеш на домакина инициативата е много трудно. След това се радвам, че успяхме да обърнем, въпреки, че правим страшно много грешки и тактически, и технически. Да обяснявам, че сме нов отбор… Да, така е, но имаме и доста опитни играчи, които правят грешки, които са недопустими. Но всяко начало е трудно, това е клише, това го знам. От мен се очаква много работа във всички отношения, надявам се да успея да я свърша“, допълва наставникът на „червените“, които се справиха с Шумен със 70:68.

ЦСКА с първа победа в НБЛ след 13 години пауза (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани