Росен Барчовски: Изиграхме тактически много правилно мача, с малко изключения

Да се победи във Варна винаги е престижно, обясни треньорът на ЦСКА

261

„Изиграхме тактически много правилно мача, с малко изключения. Идеята беше да контролираме играта, да е насочена, да не бързаме, защото Черно море Тича имат много силна транзиция, много силна бърза атака, а ние сме в къс състав и ако играехме глупав баскетбол щеше да бъде проблемно. Това нещо го изпълнихме“, обясни наставникът на ЦСКА Росен Барчовски след успеха над Черно море Тича с 99:91.

„Не съм доволен от играта в защита. Играем много меко, правим по един фаул на част, но има някакво обяснение, защото по-опитни играчи са и се пестят момчетата. Резултатът може би има някакво значение за петото място, не знам, то не е толкова важно. Да се победи във Варна винаги е престижно, особено за състоянието, в което сме на нашия състав. Поздравявам си отбора, бяхме без Васил Бачев, много важна фигура в този момент, така че справихме се и нищо повече„, каза още наставникът на „червените“, които са с баланс от 14-13 в лигата.

ЧРЕЗGoogle
ИЗТОЧНИКBta.bg
Предишна статия21 тройки срещу Кливланд пратиха Денвър в плейофите на НБА (видео)
Следваща статияКирил Болшаков: Огромното количество грешки в защитата не ни дадоха възможност за победа
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."