11.8 C
София
вторник, април 23, 2024
НачалоБългарияРосен Барчовски за ЦСКА: Момчетата тренират много отдадено

Росен Барчовски за ЦСКА: Момчетата тренират много отдадено

След европейското заварих един ентусиазиран отбор с огромно желание за развитие, казва треньорът на "червените"

ЦСКА навлиза в най-важната фаза от своята подготовка преди завръщането си в НБЛ. Баскетболистите на Росен Барчовски се готвят двуразово, като сутрин работят във фитнеса, а следобедните сесии са баскетболни. В края на тази седмица започват и контролните срещи на столичния тим, като първия му мач е в петък (23 септември) срещу шампиона Балкан в Пловдив. 

 
„Когато се завърнах в София от Европейското първенство заварих един много ентусиазиран отбор на ЦСКА с огромно желание за развитие. Момчетата тренират много отдадено, ще видим как ще стоим в мачовете„, заяви треньорът на ЦСКА Росен Барчовски по време на откритата тренировка на тима по-рано днес. 

 
Настроението в отбора на ЦСКА е добро. Младите и опитните създават отличен колектив, като всички състезатели отделят време извън официалните тренировки, в което работят допълнително за усъвършенстване на различни елементи от играта си. В редиците на „червените“ са убедени, че времето работи за тях и с всеки изминал ден отборът се доближава до облика, който трябва да има. 

 
Всички ще искат да се докажат срещу нас и това е нормално. ЦСКА винаги е голямо предизвикателство за всеки опонент“ добави националът Андрей Иванов.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани