10.8 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоБългарияРосен Барчовски за загубата на ЦСКА от Берое: Липса на класа, глупост,...

Росен Барчовски за загубата на ЦСКА от Берое: Липса на класа, глупост, страх и липса на характер

От утре играчите няма да излязат от залата, спирам парите на всички, добави наставникът на ЦСКА

ЦСКА не успя за трети пореден път в НБЛ, след като падна от Берое с 81:85 при визитата си в Стара Загора. Ето и какъв бе коментарът за срещата от 7 кръг на треньора на „армейците“ Росен Барчовски:

Причините за загубата се наричат липса на класа, глупост, страх и липса на характер. Те се поправят с много работа. След мача казах на моите играчи, че от утре няма да излязат от залата – от сутринта по два-три пъти, докато спечелят няколко мача. Спирам парите на абсолютно всички и на щаба, докато видя, че със себе си имам мъже“, заяви Росен Барчовски. 

Много неща са. Ако седнем да говорим за баскетбол… Да, не искахме да се борим много в нападение, а да спрем транзицията. Домакините ни пребориха. Имахме идея да намалим грешките, а те са 18. Накрая два пъти имаме шанс – единият се хлъзга, другият им дава в ръцете. Взима се прекъсване, петимата на паркета отиват на различни места от това, което е начертано. Безхарактерна работа. Хора с претенции, когато се подписват договори, а са кръгла нула на паркета. Така не става. Аз ще взема своите изводи. Явно много меко подхождам към този отбор. Няма да е така повече. Предпочитам да е в началото, защото после ще е късно“, допълни специалистът, чийто тим е с баланс от 2-4 в НБЛ. 

„В мача с Черноморец ще гледаме да паднем под 20 точки разлика. Очевидно отборите са много по-силни от нас, всичко под 20 точки разлика ще е добре. Какво да кажа?! Печелим третата част, повеждаме и след това почваме чадъри под коша, фаулове, правят ни на маймуни. При тях идва и късметът, защото късметът идва при смелите“, обясни още Росен Барчовски.

Берое пребори ЦСКА и се върна към победите в НБЛ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани