7.9 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоНационални отбориРосен Барчовски за Везенков: Предложението ни е да играе във втория мач...

Росен Барчовски за Везенков: Предложението ни е да играе във втория мач в Чехия

Чакаме решение, добави наставникът на България

В лагера на българския национален отбор ще очакват тази седмица решение около ситуацията с Александър Везенков и дали той ще успее да се присъедини към тима за един от двата двубоя с Чехия от световните квалификации. Това сподели селекционерът на представителния ни тим Росен Барчовски на днешната пресконференция в София.

Предложението, което сме отправили към Олимпиакос и Везенков, е ако има възможност, да играе във втория мач. Те играят на 24 февруари, а след това, ако не се лъжа на 3 или 4 март. Чакаме. Тази седмица ще се реши. Той има и контузия. Аз съм скептичен. Ако трябва да играе, трябва да пристигне директно в Чехия. С една тренировка директно да играе мач, невинаги е добър вариант. Ще се опитаме, да знаем, че сме направили всичко възможно„, каза Росен Барчовски.

Александър Везенков и Олимпиакос имат мач от Евролигата на 24 февруари срещу Армани Милано. В същия ден националите ще приемат Чехия в „Арена Ботевград“ от 19.00 ч. Вторият двубой срещу чехите ще бъде на 27 февруари в Пардубице.

15 баскетболисти в състава на България за подготовката и мачовете с Чехия

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани