13.8 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоБългарияРилски спортист си връща треньора и капитана за старта на финалите в...

Рилски спортист си връща треньора и капитана за старта на финалите в НБЛ

Людмил Хаджисотиров отново на пейката на самоковци, Златин Георгиев обратно в състава

Рилски спортист ще може да разчита на своя треньор Людмил Хаджисотиров и на капитана си Златин Георгиев за старта на финалите в НБЛ. Това съобщава Superbasket.bg.

Людмил Хаджисотиров не бе на пейката на самоковци в трите мача от полуфиналите в мъжкия ни елит срещу Академик Пловдив, заради здравословен проблем. В негово отсъстие наставления на тима даваше помощникът му Любомир Киров. За последно Людмил Хаджисотиров води Рилски в 1/4-финалния мач срещу Спартак в Плевен, спечелен от тима му със 109:67.

Златин Георгиев се завръща в състава на Рилецо, след като не игра в последните две срещи от серията с пловдивчани, заради неразположение. Той бе по екип в мач №1 от полуфиналите, а тимът му победи с 89:84.

Рилски спортист ще играе на финал в родния шампионат за първи път в историята си. Самоковци ще се борят за златото с Левски Лукойл в серия до четири победи от седем двубоя. Първата среща ще бъде утре (19 май) от 19.00 ч. в Самоков.

ПрезGoogle
ИзточникSuperbasket.bg
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани