14.8 C
София
сряда, април 24, 2024
НачалоБългарияРилски спортист обърна македонци в контрола

Рилски спортист обърна македонци в контрола

Вицешампионите се справиха с ТФТ

Рилски спортист записа втора поредна победа у дома в контрола в рамките на 24 часа. В своята „Арена Самоков“ тимът на Людмил Хаджисотиров надви македонския ТФТ с 85:80 във втората проверка между двата състава.

Подобно на вчерашния двубой гостите успяха да поведат още от първата четвърт и тя завърши при 27:25 в тяхна в полза. Ситуацията не се промени и през втория период, който приключи при резултат 46:42 в полза на ТФТ. 

Водачеството на ТФТ се запази и в третия период, като в края му Рилски се доближи на 2 точки, след като намали до 61:63. В последната четвърт самоковци заздравиха защитата си и 4 минути преди края стигнаха до обрат. От този момент нататък вицешампионите не позволиха на гостите да се върнат и спечелиха с 85:80.  

Следващата контрола на Рилски спортист ще бъде след седмица. 

На 16 и 17 септември ТФТ пък ще участва на турнир в Плевен, в който ще играят още домакините от Спартак, Левски и Перистер.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани