18.8 C
София
сряда, април 24, 2024
НачалоЕвропаРеал съкруши Байерн Мюнхен насред Мадрид (видео)

Реал съкруши Байерн Мюнхен насред Мадрид (видео)

Джейси Керъл си е същинска фурия

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Реал Мадрид изнесе най-убедителния си двубой в Евролигата през 2020/2021, поне що се отнася до нападение. Селекцията на Пабло Ласо удари Байерн Мюнхен със 100:82 у дома, прекъсвайки серията от четири поредни победи на съперника.

НАЙ-ДОБРИ: Джейси Керъл се завърна като фурия за Реал Мадрид, отбелязвайки 19 точки, като бе безпощаден от средно разстояние – 4/4, както и от фаул линията – 5/5. Трей Томпкинс го последва с 16 и 7 борби. Серхио Люл се разписа с 14 точки.

Уейд Болдуин бе най-добър за Байерн с 18 точки. Джейлън Рейнълдс остана с 15 и 7 борби.

СТАТИСТИКАТА НЕ ЛЪЖЕ: Градусът на емоциите се покачи още в третата минута, след като треньорът на гостите от Мюнхен Андреа Тринкиери бе изгонен след две технически нарушения. Въпреки че изоставаше с 10 точки, това не попречи на Байерн да стигне до равенството на няколко пъти. Нямаше обаче кой да спре дуото Джейси Керъл и Трей Томпкинс през последната четвърт, а Реал прекъсна серия от две поредни загуби в турнира на богатите.

И ОЩЕ: Мадридчани вече са с баланс от 2-4, като се изкачиха с две позиции по-нагоре в класирането, заемайки 14-то място. Въпреки поражението, германците са трети с 4-2.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 6 ноември Реал Мадрид ще гостува на лидера в Евролигата Жалгирис, а Байерн Мюнхен ще приеме Цървена Звезда.

СТАТИСТИКА ОТ РЕАЛ МАДРИД – БАЙЕРН МЮНХЕН

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани