9.7 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоЕвропаРеал разплака последните фенове в залата на Жалгирис за ноември (ВИДЕО)

Реал разплака последните фенове в залата на Жалгирис за ноември (ВИДЕО)

230 души публика подкрепяха литовците, преди страната да влезе в нов триседмичен “локдаун”

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Реал Мадрид записа втори пореден успех в Евролигата. В 7 кръг на турнира “Белия балет” надигра трудно с 93:90 Жалгирис, който тази вечер за последно разчиташе на 230 запалянковци в публиката преди Литва да влезе в нова триседмична национална карантина заради пандемията от коронавирус.

НАЙ-ДОБРИ: Валтер Таварес бе героят за селекцията на Пабло Ласо с дабъл-дабъл от 22 точки и 12 борби и авторът на обрата за мадридчани в четвъртия период. За литовците над всички бе Томас Уолкъп с 18 точки, 8 асистенции и 6 борби.

ПОВРАТНА ТОЧКА: След аванс при 32:24 след първите 10 минути, Реал Мадрид изоставаше в продължение на две четвърти. Финален щурм, обаче, бе достатъчен за нов обрат, донесъл третата победа на испанците за този сезон в надпреварата.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 12 ноември Жалгирис, който е с баланс от 5-2, ще гостува на Макаби Тел Авив, а мадридчани, които имат 3 победи и 4 загуби, ще играят срещу Цървена Звезда ден по-късно.

СТАТИСТИКА ОТ ЖАЛГИРИС – РЕАЛ МАДРИД

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани