22 C
София
вторник, април 16, 2024
НачалоЕвропаРеал показа трофея в Евролигата пред феновете в Мадрид (видео)

Реал показа трофея в Евролигата пред феновете в Мадрид (видео)

От "Белия балет" посетиха Общината и Общинския съвет в града

Хиляди фенове в Мадрид отпразнуваха триумфа на Реал в Евролигата. Това се случи по време на шампионската обиколка на селекцията на Чус Матео към Общината и Общинския съвет в града.

Играчите и треньорите на „Белия балет“ бяха посрещнати у дома като герои. Пред привържениците говориха както капитанът Серхио Люл, така и треньорът Чус Матео и MVP на Финалната четворка в Каунас Еди Таварес.

Усетихме енергията, която всички вие ни предавахте по целия път от Мадрид. Бяхме там, но имахме чувството, че сте близо до нас, подкрепяйки ни в онзи момент. Изстрелът на Серхио Люл беше резултат от цялата тази положителна енергия, която вие ни предадохте”, сподели Еди Таварес.

Все още приемаме този триумф, но това бяха много добри моменти, на които да се насладим. Всичко беше много емоционално, честно казано. Нашите фенове винаги са били много близо до нас. Все още имам 450 съобщения в WhatsАpp, на които не съм отговорил. Все пак го правя лично“, добави наставникът на Реал Чус Матео.

Мадридчани триумфираха на литовска земя преди два дни, след като направи обрат срещу Олимпиакос на Александър Везенков. Във финала в турнира на богатите испанският гранд спечели със 79:78. Това бе 11-та европейска корона за Реал.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани