10.2 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоЕвропаРеал Мадрид се сгромоляса в края срещу Байерн Мюнхен (видео)

Реал Мадрид се сгромоляса в края срещу Байерн Мюнхен (видео)

Испанският гранд финишира четвърти в редовния сезон на Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Реал Мадрид завършва редовния сезон в Евролигата на четвърто място. „Белият балет“ бе сразен от Байерн Мюнхен с 88:97 в двубой от последния 34 кръг в най-силната клубна надпревара на Стария континент. Испанският гранд е с баланс от 18-10, докато германците са с 14 успеха и 14 поражения и са осми.

НАЙ-ДОБРИ: Серхио Люл, Габриел Дек, Гершон Ябуселе и Фабиен Козе завършиха с по 12 точки за Реал Мадрид.

Огнен Ярамаз бе най-резултатен за Байерн Мюнхен с 19 точки. ДеШоун Томас вкара 16. Жан Марк Сиско вкара 13 точки. Отело Хънтър финишира с 11 и 6 борби.

КЛЮЧЪТ: Мадридчани стояха по-добре през първото полувреме, след което водеха с 52:34 след 13 тройки, три от които на Фабиен Козе. Реал не отстъпваше инициативата и през третия период, който завърши с аванс от 16 точки. Домакините обаче се сринаха през последните 10 минути, в които допуснаха 38 точки. Байерн стигна до успеха, воден от Огнен Ярамаз, ДеШоун Томас и Жан Марк Сиско, оформяйки крайното 97:88.

КАКВО ПРЕДСТОИ: В плейофите Реал Мадрид ще спори с Анадолу Ефес или Макаби Тел Авив, докато Байерн Мюнхен ще се изправи срещу Барселона. В сериите ще се играе до три победи от пет мача.

СТАТИСТИКА ОТ РЕАЛ МАДРИД – БАЙЕРН МЮНХЕН

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани