13.8 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоЕвропаРеал Мадрид се пребори с Байерн в Мюнхен (видео)

Реал Мадрид се пребори с Байерн в Мюнхен (видео)

Испанският гранд преодоля първото си изпитание за тази седмица

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Реал Мадрид, който е известен като царя на двойните кръгове в Евролигата, стартира последната такава седмица през тази година с победа. Момчетата на Чус Матео се пребориха с Байерн Мюнхен след 68:64 като гости в мач от 13 кръг в турнира на богатите. Испанският гранд вече има в актива си 9 успеха и 4 поражения, като заема четвърто място в класирането, докато немският състав е с баланс от 4-9 и е 16-ти.

НАЙ-ДОБРИ: Еди Таварес отбеляза 14 точки за Реал Мадрид, които гарнира с 8 борби. Серхио Люл добави 11. Джанан Муса вкара 10 точки в добавка към 7 борби.

„Трудно е да се играе в Германия. Те са страхотен отбор и могат да TE измъчат много. Опитахме да дадем всичко от себе си в защита, за да ги спрем и успяхме“, сподели Еди Таварес.

Отело Хънтър бе най-добър за Байерн Мюнхен с 14 точки. Кори Уолдън остана с 11.

КЛЮЧЪТ: В началото на последната четвърт Найлс Гифи, Фреди Гилеспи и Уингстън Касиъс изведоха домакините напред с 57:56. Серхио Люл и Гершон Ябуселе все пак върнаха преднината на Реал за 66:58, но Байерн не се отказваше и чрез Андреас Обст и Айзък Бонга се доближи на 2 точки. Два успешни наказателни удара на Джанан Муса в края свършиха работа на мадридчани.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 15 декември Реал Мадрид ще гостува на Жалгирис, докато Байерн Мюнхен ще играе отново у дома срещу Валенсия.

СТАТИСТИКА ОТ БАЙЕРН МЮНХЕН – РЕАЛ МАДРИД

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани