15.8 C
София
сряда, април 24, 2024
НачалоЕвропаРеал Мадрид се насочи към Костас Слукас

Реал Мадрид се насочи към Костас Слукас

Испанският гранд вече мисли за лятната си селекция

Реал Мадрид изглежда мисли и за селекцията си за следващия сезон. От испанския гранд проявяват сериозен интерес към съотборника на Александър Везенков в Олимпиакос – Костас Слукас. Това съобщават медиите на Стария континент.

34-годишният баскетболист е сред играчите, с които от ръководството на гръцкия гранд ще преговарят за удължаване на договорите им. Желанието на „червено-белите“ е това да случи преди края на 2022/2023.

Костас Слукас се завърна в Олимпиакос преди три години. Преди това той има период в клуба от Пирея от 2008 до 2015 г. Освен това, играе още за Арис, както и за турския гранд Фенербахче. 3-кратен шампион в Евролигата и носител на Междуконтиненталната купа от 2013 г.

През този сезон Костас Слукас записва средно по 11 точки, 2.3 борби и 6.4 асистенции в общо 24 мача на Олимпиакос в Евролигата, където отборът му е лидер с баланс от 20-8.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани