13.5 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоЕвропаРеал Мадрид падна в капана на Виртус Болоня (видео)

Реал Мадрид падна в капана на Виртус Болоня (видео)

Силно второ полувреме за отбора на Серджо Скариоло на испанска земя

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Виртус Болоня триумфира за втори път в Евролигата през този сезон. Момчетата на Серджо Скариоло изнесоха силно второ полувреме и повалиха Реал насред Мадрид след 95:92 в мач от 5 кръг в турнира на богатите. Двата отбора имат еднакъв баланс – 2-3.

НАЙ-ДОБРИ: Габриел Люндберг бе най-добър за Виртус Болоня с 18 точки. Исмаел Бако добави 16. Милош Теодосич приключи с 14 точки.

Габриел Дек бе най-резултатен за Реал Мадрид с 28 точки. Марио Хезоня вкара 18. Еди Таварес и Джанан Муса останаха с по 13 точки, като първият грабна и 10 борби за дабъл-дабъл.

КЛЮЧЪТ: Виртус Болоня нанесе своя удар след серия от 14-0 през последната четвърт, с която дръпна с 16 точки. Мадридчани обаче не се отказаха и сведоха пасива си до 3 точки, но за повече нямаха време.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 3 ноември Реал Мадрид ще гостува на Армани Милано, докато ден по-късно Виртус Болоня ще спори с АСВЕЛ.

СТАТИСТИКА ОТ РЕАЛ МАДРИД – ВИРТУС БОЛОНЯ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани