10.7 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоЕвропаРеал Мадрид отметна и АЛБА Берлин (видео)

Реал Мадрид отметна и АЛБА Берлин (видео)

3 поред за испанския гранд в Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Реал Мадрид спечели за трети пореден път в Евролигата. Лидерът в класирането се справи със съпротивата на АЛБА Берлин с 84:77 като гост в мач от 19 кръг в турнира на богатите. Испанският гранд е на върха с баланс от 13-6, докато немският тим е на дъното с 6 успеха и 13 поражения.

НАЙ-ДОБРИ: Джанан Муса вкара 15 точки за Реал Мадрид. Марио Хезоня и Фабиен Козе добавиха по 11. Еди Таварес овладя 11 борби плюс 6 точки.

Джалийн Смит бе най-резултатен за АЛБА Берлин с 22 точки, от който 5 тройки. Тамир Блат се разписа с 12. Маодо Ло остана с 10 точки и 6 борби.

КЛЮЧЪТ: В началото на четвъртия период домакините намалиха до 64:66, но тогава Джанан Муса реализира 5 поредни точки, допълнени от силна игра на Адам Ханга и Еди Таварес за 77:67. АЛБА направи нов опит да се доближи, но Серхио Люл също отбеляза 5 точки и това бе всичко.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 20 януари Реал Мадрид ще гостува в Пирея на Олимпиакос на Александър Везенков, докато ден по-рано АЛБА Берлин ще има за съперник Макаби Тел Авив.

СТАТИСТИКА ОТ АЛБА БЕРЛИН – РЕАЛ МАДРИД

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани