14.8 C
София
сряда, април 24, 2024
НачалоЕвропаРеал Мадрид мина през УНИКС Казан (видео)

Реал Мадрид мина през УНИКС Казан (видео)

6 поред за испанския гранд в Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Реал Мадрид ликува за шести пореден път в Евролигата. Пред своята публика отборът на Пабло Ласо не прояви милост към УНИКС Казан след 85:68 в отложен мач от 19 кръг в най-силната клубна надпревара на Стария континент. Испанският гранд е лидер в класирането с баланс от 17-3, докато руснаците са шести с 12 успеха и 8 поражения.

НАЙ-ДОБРИ: Еди Таварес бе много полезен и оформи дабъл-дабъл за Реал Мадрид – 14 точки и 11 борби. Гершон Ябуселе добави 13 и 5 борби. Алберто Абалде и Серхио Люл реализираха по 11 точки.

Лоренцо Браун и Тони Джекири бяха най-добри за УНИКС Казан с по 13 точки, като първият направи и 8 асистенции. Марио Хезоня и О Джей Мейо останаха с по 10 и 4 борби.

КЛЮЧЪТ: Домакините овладяха подкошието, като грабнаха 41 срещу 25 борби за УНИКС Казан. „Белият балет“ финишираха и с повече откраднати топки – 11 срещу 6 за съперника.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 28 януари Реал Мадрид ще гостува на Монако, а УНИКС Казан ще приеме ЦСКА Москва.

СТАТИСТИКА ОТ РЕАЛ МАДРИД – УНИКС КАЗАН

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани