21.4 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоЕвропаРеал Мадрид излезе първи в Евролигата (видео)

Реал Мадрид излезе първи в Евролигата (видео)

Отборът на Чус Матео надви АСВЕЛ на Дий Бост

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Реал Мадрид измести от върха в класирането на Евролигата Олимпиакос на Александър Везенков. Това се случи, след като селекцията на Чус Матео надви АСВЕЛ на Дий Бост със 75:71 като гост в мач от 26 кръг в най-силната клубна надпревара на Стария континент. Испанският гранд е с баланс от 18-7 и се намира на първо място, докато френският тим е с 17-ти с 8 успеха и 18 поражения.

И ОЩЕ: 28.7 секунди преди края Реал остана без Еди Таварес. Националът на Кабо Верде напусна паркета с травма в глезена на левия крак. Центърът финишира със 7 точки, 7 борби, 1 асистенция, 1 открадната топка и 3 чадъра за 27 минути в игра.

НАЙ-ДОБРИ: Фабиен Козе приключи с 14 точки за Реал Мадрид. Найджъл Уилямс-Гос добави 13. Габриел Дек се отчете с 12 точки.

Джона Матюс и Нандо Де Коло бяха най-резултатни за АСВЕЛ с по 13 точки, като вторият овладя и 6 борби. Йосуфа Фал се прибра в съблекалнята с 10 и 9 борби. Дий Бост остана със 7 точки, 3 борби, 3 асистенции и 1 открадната топка.

КЛЮЧЪТ: В началото на последната четвърт серия от 8-1 доближи АСВЕЛ на 2 точки след изоставане от 17. Реал реагира и чрез Габриел Дек и Найджъл Уилямс-Гос стигна до аванс от 7 точки, който се оказа достатъчен за успеха му.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 7 март Реал Мадрид ще има за съперник Баскония, докато АСВЕЛ на Дий Бост ще премери сили с Байерн Мюнхен.

СТАТИСТИКА ОТ АСВЕЛ – РЕАЛ МАДРИД

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани