5.8 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоБългарияРайън Райт: София винаги ще бъде втори дом за мен

Райън Райт: София винаги ще бъде втори дом за мен

За мен беше удоволствие да съм част от семейството на Левски Лукойл, добави крилото

Баскетболистът на Левски Лукойл Райън Райт сподели, че никога няма да забрави престоя си в столичния клуб. Канадецът стана шампион в НБЛ със „сините“ след 4-1 победи в серията за златото срещу Рилски спортист.

Ще ми липсват всичките невероятни приятели и съотборници, с които се сдобих в последните два сезона. Когато пристигнах в отбора през 2019 г., целта беше да върнем титлата там, където е нейното място – в София. Имаше много предизвикателства, през които преминахме по време на нашето пътешествие, но ние продължихме да се борим и сега се радваме на всичките тези невероятни моменти. За мен беше удоволствие да съм част от семейството на Левски Лукойл. София винаги ще бъде втори дом за мен„, написа Райън Райт в профила си в социалната мрежа Instagram.

За двете си години с екипа на Левски Лукойл 205-сантиметровото тежко крило печели три трофея – Суперкупата на България през 2019 г., Купата през 2020 г. и титлата в НБЛ от 2020/2021.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани