12.7 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоЛайфстайлПръстен с 578 диаманта за легендата Карим Абдул-Джабар

Пръстен с 578 диаманта за легендата Карим Абдул-Джабар

Украшението е подарък за 6-кратния шампион в НБА от Лос Анджелис Лейкърс

Лос Анджелис Лейкърс отдадоха заслуженото на легендата Карим Абдул-Джабар. От клуба са подарили на 6-кратния шампион в НБА специален пръстен, с който почитат забележителната му кариера и рекорда за Най-добър реализатор в лигата, който той държеше близо 40 години.

Украшението е изработено от известния бижутер Джейсън Арашебън. В него има общо 578 кръгли бели диаманта, допълнени от жълто злато. От едната страна е поставен номерът на бившия център, както и запазената му марка – „skyhook“.

Снимка: Sports.ru

От другата страна се изписани името на носителя на 6 награди за MVP в най-силното първенство в света, датата, на която той поставя рекорда (б.а. – 5 април 1984 г.), общият брой точки в кариерата му – 38 387 и годините, в които той бе над всички по точки.

Карим Абдул-Джабар за Леброн Джеймс: Кариерата му е на някой, който е планирал да доминира в тази игра

Преди по-малко от седмица Леброн Джеймс подобри постижението на легендата Карим Абдул-Джабар и се превърна в Най-добрия реализатор в НБА за всички времена, като вече има общо 38 390 точки.

Леброн Джеймс стори немислимото! Краля е Реализатор №1 в НБА за всички времена (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани