13.8 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоНационални отбориПромяна в състава на кадетките за европейското

Промяна в състава на кадетките за европейското

Първата цел е да победим Норвегия и Турция, за да си осигурим място в осмицата, казва Таня Гатева

Здравословни проблеми ще спрат Ванеса Кокалова от участие на европейското първенство за кадетки до 16 години, Дивизия Б, в Подгорица. Тя ще бъде заменена в последния момент от Албена Соколова в групата от 12 баскетболистки, които днес ще отпътуват за шампионата на черногорска земя.

Съжалявам за Кокалова, тя проведе страхотна подготовка, но съм сигурна, че тя ще даде много на България през годините. Доволна съм от лагера и старанието на момичетата. Контролите и представянето им в тях им вдъхна смелост. Това е, от което имаха нужда. Включването на Деница Манолова и Моника Борисова също се отрази много добре на отбора и духа ни. Засега мислим стъпка по стъпка. Първата цел е да победим Норвегия и Турция, за да си осигурим място в осмицата, коментира треньорът на тима ни Таня Гатева.

Шампионатът започва на 18 август в черногорската столица, а нашите са в група Б с домакините, Норвегия и Турция. Първият им мач е в четвъртък от 15.15 ч. срещу норвежките.

ПрезGoogle
ИзточникБФБ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани