12.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоЕвропаПродължение и Армани не спряха ЦСКА Москва в Милано (видео)

Продължение и Армани не спряха ЦСКА Москва в Милано (видео)

12 поред за селекцията на Димитрис Итудис в Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: ЦСКА Москва триумфира за 12-ти пореден път в Евролигата. Селекцията на Димитрис Итудис оцеля в драма с продължение срещу Армани след 91:87 при визитата си в Милано.

НАЙ-ДОБРИ: Майк Джеймс бе много полезен за ЦСКА Москва и оформи дабъл-дабъл – 20 точки и 11 асистенции. Даниел Хакет добави 19. Навръх 26-тия си рожден ден Никола Милутинов овладя рекордните за себе си 19 борби, като 16 от тях бяха в нападение, което е най-добро постижение в турнира, допълнени от 17 точки.

Зак Лидей бе най-резултатен за Жалгирис с 21 точки и 7 борби. Кевин Пънтър остана със 17.

СТАТИСТИКАТА НЕ ЛЪЖЕ: Двата състава не излъчиха победител в редовното време, приключило при 80:80. В продължението Майк Джеймс, Никита Курбанов и Даниел Хакет подпечатаха успеха на гостите.

И ОЩЕ: Руският гранд е с баланс от 14-3, като продължава да бъде лидер в класирането. Италианците пък имат 9 победи и 7 загуби, което ги поставя на осма позиция.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 7 януари 2021 г. ЦСКА Москва ще гостува на Баскония, а ден по-късно Армани Милано ще излезе срещу Реал в Мадрид.

СТАТИСТИКА ОТ АРМАНИ МИЛАНО – ЦСКА МОСКВА

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани