21.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоЛайфстайлПродават дома от детството на Коби във Филаделфия

Продават дома от детството на Коби във Филаделфия

Семейството на Коби се мести в тази къща през 1991 г., когато Черната мамба е едва на 13 години

Домът в покрайнините на Филаделфия, където Коби Брайънт прекарва част от детството си, се продава. Сегашните собственици на имота са го купили от родителите на НБА звездата през 2008 г.

Коби Брайънт, който загина при катастрофа с хеликоптер през януари, прекарва голяма част от детството си в Риети, Италия, тъй като баща му играе в местното баскетболно първенство. През 1991 г. семейството се завръща в САЩ и заживява във Филаделфия.

Къщата с пет спални и три бани е с площ 280 кв. м. Разбира се, за феновете на звездата най-голям интерес представлява баскетболният кош в двора, където Коби Брайънт е тренирал. Цената на имота е $900 000.

Когато се преместихме тук, всички, абсолютно всички, ни питаха „Знаете ли кой живееше в тази къща? Пощальонът, съседите, момчетата, които събират боклука… Всички!“ – споделя Кейт Байър, която купува имота преди 12 години.

Коби Брайънт загина на 26 януари заедно с 13-годишната си дъщеря Джиана и още седем души на борда на хеликоптер, с който са пътували за детски баскетболен мач.

38-годишната му съпруга Ванеса се грижи за останалите им три деца – Наталия (17), Бианка (3) и Капри (1).

Коби Брайънт игра 20 години за Лос Анджелис Лейкърс. На 24 август играчите на отбора почетоха паметта му, защото това е датата, която символизира двата номера, с които той игра през кариерата си – 8 и 24.

В същия ден от общината в Лос Анджелис съобщиха, че част от булеварда, минаващ покрай „Стейпълс сентърс“, залата на Лос Анджелис Лейкърс, ще носи името на легендарния спортист.

ПрезGoogle
ИзточникLadyzone
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани