21.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоНБАПриеха Коби Брайънт в Залата на славата в НБА (видео)

Приеха Коби Брайънт в Залата на славата в НБА (видео)

Никога няма да има друг като Коби, разчувства с речта си съпругата на бившия играч на Лейкърс Ванеса Брайънт

Една от легендите в НБА Коби Брайънт бе приет в Залата на славата отвъд океана посмъртно. Официалната церемония за Клас 2020 се проведе в Ункасвил, щата Кънектикът.

5-кратният шампион в НБА с Лейкърс бе въведен в Залата на славата от своя идол – Майкъл Джордан. По време на церемонията говори съпругата на Брайънт – Ванеса.

Преди винаги се опитвах да не хваля публично съпруга си, защото мислех, че получава достатъчно похвали от феновете си, че някой трябва да го върне към реалността. Сигурна съм, че в момента той се смее на небето, защото ще го похваля публично за постиженията му пред целия свят. Виждам го скръстил ръце и с широка усмивка да казва: „Сега това да не е някаква глупост?“ Продължава да печели“, заяви Ванеса Брайънт.

Коби беше интелигентен, красноречив и надарен в много неща, включително говоренето пред хора. Знам обаче, че ще благодари на всички, които са му помогнали да стигне до тук, включително на хората, които се съмняваха в него, и хората, които са работили против него, и са му казвали, че не може да постигне целите си. Той ще благодари на всички, че са го мотивирали да бъде тук. В края на краищата той доказа, че грешите„, добави вдовицата на бившия играч на Лейкърс, който си отиде от този свят през януари 2020 г. след катастрофа с хеликоптер.

Спомням си, че го попитах защо той не може спре да играе, въпреки болката. Той каза: „Ами феновете, които спестяват, за да ме гледат да играя само веднъж?!Той никога не е забравял за феновете си. Ако можеше да помогне, щеше да играе всяка минута във всеки мач. Той толкова много ви обичаше„, каза още Ванеса Брайънт.

Благодаря ти, че си най-добрият съпруг и баща, който би могъл да бъдеш. Благодаря ти, че растеше и се учеше от собствените си грешки. Благодаря ти, че винаги се опитваше да бъдеш по-добър. Благодаря ти, че никога не се отказваше от нас. Благодаря ти за цялата ти упорита работа. Благодаря за нашето семейство. Благодаря ти, че си толкова безкористен и обичаше със златно сърце. Поздравления, скъпи. Цялата ти упорита работа и жертви се отплатиха„, завърши тя.

Заедно с Коби Брайънт, в Залата на славата влязоха шампионите от НБА Тим Дънкан и Кевин Гарнет, олимпийската шампионка Тамика Кечингс, треньорите Руди Томянович, Ким Мълки, Барбара Стивънс, Еди Сътън и бившият генерален секретар на ФИБА Патрик Бауман, който си отиде от този свят през 2018 г.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани