10.9 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоОще от светаПребиха бивш играч на Балкан пред нощен клуб в Кипър

Пребиха бивш играч на Балкан пред нощен клуб в Кипър

Кори Мениголт е в болница в Никозия с мозъчен кръвоизлив

Бившият баскетболист на Балкан Кори Мениголт е в болница, в Кипър след нападение пред нощен клуб. 206-сантиметровото тежко крило е в критично, но стабилно състояние, съобщават от настоящия му клуб АЕЛ Лимасол.

Според информацията, 23-годишният американец е интубиран, след като е получил мозъчен кръвоизлив и хематом. Освен Мениголт, сред пострадалите са приятелката на баскетболиста и неговият колега Брандън Еверет. Според кипърската преса, инцидентът се разследва от местните власти.

Кори Мениголт ще може да диша самостоятелно от утре (22 ноември), но тепърва ще премине през още изследвания, за да се установи колко сериозни са уврежданията по тялото му. Очаква се той да остане под лекарско наблюдение в клиниката, в Никозия през следващите дни.

Кори Мениголт е бивш възпитаник на Питсбърг и Ню Мексико отвъд океана. Познат е на родните фенове от периода си в Балкан през 2020/2021. През този сезон играе за АЕЛ Лимасол, като в елита на Кипър има средно по 25.6 точки и 11.9 борби.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани