13.8 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоЛайфстайлПравят документален филм за Стеф Къри

Правят документален филм за Стеф Къри

Лентата ще носи името "Подцяняван"

Една от звездите в НБА Стеф Къри също ще се сдобие с филм. Документалната лента, която ще носи името „Подцяняван“, ще покаже пътя на гарда от колежа Дейвидсън до лидер на отбор в лигата и един от най-добрите играчи в нея.

Филмът ще бъде режисиран от носителя на наградата „Еми“ Пит Никс  и продуциран от компания от Ню Йорк и от Райън Куглър, който режисира „Черната пантера“. В продукцията място ще има и самият Къри.

33-годишният баскетболист извежда тима на Дейвидсън до Финалната осмица в NCAA през 2008 г. Година по-късно е избран в драфта на НБА от Голдън Стейт под №7. С него през последните 12 сезона Стеф Къри достига до 3 шампионски титли в най-силното първенство в света. 

Във визитката си в НБА Стеф Къри има още 2 награди за MVP на сезона, 7 участия в Мача на звездите и 4 селекции в Идеалния отбор. Реализатор №1 в лигата през 2016 г. и през миналия сезон. Лидер по откраднати топки през 2015/2016.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани