9.1 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоНБАПочитател на тренировки взе приза за MVP в Мача на знаменитостите в...

Почитател на тренировки взе приза за MVP в Мача на знаменитостите в Кливланд (видео)

Алекс Тусен прибра наградата в родния си град

Мачът на знаменитостите, който се проведе в Кливланд като част от звездния уикенд в НБА, предложи много забавление. Любителят на фитнес и тренировки Алекс Тусен прибра приза за MVP в родния си град. Той отбеляза 18 точки за отбор Уолтън при успеха му над тим Нике с 65:51.

Атлетизмът на Алекс Тусен бе само част от акцентите на събитието. Останалите включваха завръщането на любимеца на публиката в Кливланд Андерсон Варежао, физическата игра на защитника на Кливланд Браунс Майлс Гарет, страхотните пасове на представителя на Харлем Глоубтротърс Криса Джаксън и забивката на златния олимпийски медалист на висок скок Джанмарко Тамбери.

Членовете на юбилейния отбор за 75-тата годишнина на НБА и част от Залата на славата отвъд океана Доминик Уилкинс и Бил Уолтън застанаха начело на двата тима. Двубоят стартира с конкурс по стрелба, който бе спечелен от Андерсон Варежао.

Щастлив съм, че съм част от нещо толкова специално. Радвам се, че допринасям за шоуто тук„, сподели Варежао.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани