9.6 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоНБАПортланд срази Денвър с 19 тройки (видео)

Портланд срази Денвър с 19 тройки (видео)

Трейл Блейзърс вече са 1-0 в серията на Запад

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Портланд навъртя 19 тройки, за да стигна до първа победа в плейофите на НБА. Трейл Блейзърс наложиха волята си над Денвър след 123:109 като гости, за да поведат с 1-0 в серията от първия кръг на елиминациите на Запад.

НАЙ-ДОБРИ: Деймиън Лилард нямаше спиране за Портланд и оформи дабъл-дабъл – 34 точки и 13 асистенции. Си Джей Маккалъм добави 21. Кармело Антъни се включи от пейката с 18 точки.

Никола Йокич бе най-добър за Денвър с 34 точки и 16 борби. Майкъл Портър Джуниър се разписа с 25 и 9 борби. Арън Гордън остана с 16 точки и 8 борби.

КЛЮЧОВИЯТ МОМЕНТ: След като изоставаха с 9 точки, гостите направиха серия от 32-13, вдъхновена от Деймиън Лилард, който вкара 15 точки през третия период. Това изведе Портланд до 96:86, а до края нищо не се промени. За Нъгетс остава да съсредоточат усилията си към втория двубой, който ще бъде на 25 май.

СТАТИСТИКА ОТ ДЕНВЪР – ПОРТЛАНД

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани