Портланд отказва оферти за трейд на Си Джей Маккалъм

Трейл Блейзърс нямат намерение да се разделят с гарда

991

Портланд засега няма намерение да се разделя със Си Джей Маккалъм. Според медиите отвъд океана, Трейл Блейзърс са отклонили няколко предложения за трейдове, включващи 191-сантиметровия гард, в замяна на избори в първия кръг на предстоящия на 29 юли драфт в НБА

Според информацията, Портланд не се интересува от подобни сделки, а от привличането на опитни играчи, които да помогнат на тима да се бори за титлата в лигата. От клуба ще направят всичко възможно да задържат и Норман Пауъл, който се отказа от опцията си от $11.6 млн. и ще стане свободен агент.

Си Джей Маккалъм пък носи екипа на Портланд от 2013 г. насам. Най-прогресиращият играч в НБА за 2016 г. има договор с клуба за още три години, като през следващия сезон ще получи $30.8 млн.

През 2020/2021 Си Джей Маккалъм участва в 47 мача на Портланд в най-силното първенство в света, в които записва средно по 23.1 точки, 3.9 борби и 4.7 асистенции при успеваемост в стрелбата от игра 45.8%.

Предишна статияTалант на Балкан отива в Германия
Следваща статияЕдинството бе акцентът в церемонията по откриването на Олимпиадата (ВИДЕО+ГАЛЕРИЯ)
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."