10.8 C
София
сряда, април 24, 2024
НачалоНБАПол Джордж развали празника на Лейкърс (видео)

Пол Джордж развали празника на Лейкърс (видео)

"Ножиците" спечелиха първия дуел за Ел Ей през новия сезон в НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Лос Анджелис Клипърс триумфираха в първия дуел за Ел Ей през новия сезон в НБА. “Ножиците” се наложиха над шампионите от Лейкърс със 116:109 малко след като “езерняците” получиха шампионските си пръстени.

НАЙ-ДОБРИ: Пол Джордж наниза 33 точки за Клипърс, включително 5 тройки, допълнени от 6 борби. Кауай Ленърд добави 26. Серж Ибака дебютира официално за новия си тим с 15 точки и 6 борби.

Леброн Джеймс, който игра 28 минути заради проблем с глезена, бе най-резултатен за Лейкърс с 22 точки, 5 борби и 5 асистенции. Антъни Дейвис го последва с 18 и 7 борби. Монтрезъл Херъл оформи дабъл-дабъл – 17 точки и 10 борби.

СТАТИСТИКАТА НЕ ЛЪЖЕ: Пол Джордж се развихри през второто полувреме, като измъчи доста защитата на съперника. Крилото, който наскоро удължи договора с клуба с четири години срещу $190 млн., наниза 11 точки през последната четвърт, за да поднесе победата на Клипърс.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 25 декември Клипърс ще се изправят срещу Денвър, а Лейкърс ще приемат Далас.

СТАТИСТИКА ОТ ЛЕЙКЪРС – КЛИПЪРС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани