8.9 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоБългарияПодхващат инициатива за създаването на Музей на баскетбола в България

Подхващат инициатива за създаването на Музей на баскетбола в България

Идеята е на Методи Панайотов

Баскетболният деятел Методи Панайотов стартира нова инициатива за създаване на Музей на баскетбола в България в Бараково. Той е популярен в света на баскетбола у нас с работата си по създаването на Музей в памет на Веселин Темков и книга за изтъкнатия треньор.

Идеята ми е от години. Помещение има. Искам да се обърна към всеки, който е оставил следа в българския баскетбол да дари нещо – кецове, топка, потник, нещо, което е скъп спомен от играта и то да бъде изложено. Имам много контакти и вече съм говорил с много хора и легенди, но искам да призова всички да се свържат с мен и да се включат в идеята. Мисля, че е крайно време баскетболът в България да има музей“, обясни идеята си Панайотов.

Методи Панайотов е познат като човек с голямо сърце, който вече събира в бивш склад паметта за железопътното дело и отвори прочутата Книжно-мукавена фабрика на Иван Балабанов. Той е преподавател в Националната художествена академия, но преди всичко човек, посветил се на каузата да върне забравеното минало.

Всички, които желаят да подкрепят проекта, могат да се свържат с г-н Методи Панайотов на тел.: +359 87 828 0560.

ПрезGoogle
ИзточникБФБ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани